Kremering af familiens kat - Den sidste rejse 

Lad os hjælpe Jeres familiekat godt videre på sin sidste rejse. Vi ved hvor svært det er for familien, når man mister et familiemedlem. Vi tilbyder kremering af kat, hvor I kan få asken tilbage i en flot urne.

Vi tilbyder kremering af kat, hund og andre kæledyr og køre i hele Danmark, så uanset om i bor i Esbjerg, Aarhus, Odense eller København, kan vi hjælpe jer med at sende jeres kæledyr godt videre. 

En værdig afsked

Det er hårdt når der skal tages afsked til ens kat, der ikke længere skal være her. Med en kremering får I muligheden for at give katten en værdig afsked. Vi behandler jeres gode ven med den største respekt, og sørger for at afskeden bliver så skånsom som mulig.

Enkelt- eller fælles kremering af familiens kat

Hvis I vælger at jeres familiekat skal kremeres, har I mulighed for at vælge enkeltkremering eller fælleskremering. 

Ved en fælleskremering bliver katten kremeret sammen med andre familiedyr, og de tager på den sidste rejse sammen. Ved enkeltkremering bliver Jeres kat kremeret alene, og I har mulighed for at få asken i en urne. Kremering af kat, giver mulighed for at få urnen stående hjemme eller et andet ønsket sted, hvor I kan mindes alle de gode minder I har sammen. 

I kan også vælge en urne som er velegnet til begravelse eller til spredning af asken et betydningsfuldt sted. 

Pris på kremering af kat

Hvis I ønsker at få kremeret jeres kat eller har spørgsmål til forløbet, priser eller andet, så er I velkomne til at kontakte os på tlf. 40903716. Vi er her for Jer og Jeres kat - og vejleder gerne til den løsning der passer Jer bedst.