Kæledyrskrematoriet – Pris på kremering af kat

Lad os hjælpe Jeres familiekat godt videre på sin sidste rejse.

En værdig afsked for jeres kat

Kæledyrskrematoriet tilbyder kremering af kat i Jylland og Sjælland. Lad os hjælpe jeres familie med at give jeres elskede kat en værdig afsked på dens sidste rejse. Hos Jysk Dyrekremering forstår vi, hvor svært det er at miste et familiemedlem. Vi er her for at støtte jer i denne tid. Vi tilbyder kremering af kat, hvor I har mulighed for at få asken tilbage i en flot urne. Dermed kan I bevare mindet om jeres familiedyr.

Professionel kremering af kat og andre familiedyr

Vi er et familieejet firma, der specialiserer os i kremering af kat, hund og andre familiedyr. Uanset om I bor i Esbjerg, Aarhus, Odense eller København, dækker vi hele Danmark og kan hjælpe jer med at give jeres familiedyr den rette afsked. Vores erfaring og dedikation til at behandle hvert dyr med respekt og omsorg er en del af vores værdier som virksomhed.
Vi har 15 års erfaring inden for branchen. Så derfor kan i stole på os til at håndtere kremeringen af Jeres familiedyr på den bedst mulige måde.

Enkelt- eller fælleskremering – Valgmuligheder der passer til jer

Når I vælger at kremerer jeres familiekat, har I mulighed for at vælge mellem enkeltkremering eller fælleskremering. Ved fælleskremering bliver katten kremeret sammen med andre familiedyr, der alle tager på deres sidste rejse sammen. Ved enkeltkremering bliver jeres kat kremeret individuelt. I kan få asken tilbage i en urne som en mindeværdig hukommelse. Kremering af kat giver jer mulighed for at placere urnen hjemme eller på et betydningsfuldt sted, hvor I kan mindes de gode stunder I delte med jeres kat.

Vi tilbyder også urner, der er velegnede til begravelse eller til spredning af asken på et særligt sted, der betyder noget for jer.

Kontakt kæledyrskrematoriet for at høre mere om pris på kremering af kat

Hos kæledyrskrematoriet udfører vi professionelt kremering af kat. Hvis I ønsker at få jeres kat kremeret eller har spørgsmål angående priser eller forløbet, er I velkomne til at kontakte os. Send os en mail på ck@jyskdyrekremering.dk, eller ring til os på telefonnummer (+45) 40 90 37 16. Vi er her for jer og jeres kat og vejleder jer gerne i at finde den løsning, der bedst passer til jeres behov.
Derudover tilbyder vi også kremering af hund. Så hvis du ønsker at høre mere om det kan du kontakte os, eller du kan læse mere om det på siden.

(+45) 40 90 37 16
ck@jyskdyrekremering.dk