Urne til familens hund

At have en urne til familiens hund i hjemmet eller et andet betydningsfuldt sted, gør at I kan mindes alle de gode stunder I har haft sammen.

Hvis I har bestemt at sige farvel til jeres hund ved en enkeltkremering

Så har vi flere forskellige urner at vælge imellem. At have en urne til familiens hund i hjemmet eller et andet betydningsfuldt sted, gør at I kan mindes alle de gode stunder I har haft sammen.

Forskellige urner til hund

Afhængigt af Jeres ønsker, har vi forskellige urner at vælge imellem. Vi har følgende urner til familiens hund:

  • Urner egnet til nedsætning i jorden
  • Urner egnet til at have stående i hjemmet
  • Biourne til nedgravning
  • Biourne til askespredning

Ønsker I en urne til nedsætning i jorden har vi urner som er velegnet til det formål. Hvis I er i tvivl om I ønsker en nedsætning, har vi også urner som er egnet til både opbevaring i hjemmet eller nedsætning. Hvis I ønsker at opbevarer urnen i hjemmet, har vi urner som kun egner sig til at have stående fremme i hjemmet.

Hvis I allerede nu ved, at I ønsker at sprede asken på steder som I og familieunden er glade for, kan I få asken i en biourne, hvor det er nemt at sprede asken.

Håndlavede urner til kæledyr

Vores urner til familiens hund er håndlavet. Det betyder, at urnen passer til den mængde aske der er tilbage efter kremeringen. Urnerne er håndlavet på pottermager værksted i af familien Dissing, og det sikrer jer den bedst mulige urne til Jeres hund.

Mulighed for indgravering i urnen

På urnen til jeres kæledyr, er der på de fleste urner mulighed for at få lavet en indgravering. Der er mulighed for at vælge 18 tegn til urnen. Skriften som bruges til urnen er Monotype Corsiva, og der kan I skrive lige hvad I ønsker. Det kan være familiehundens navn, fødselsdato, dødsdato eller andet.

Ønsker I at få en urne til jeres hund?

Hvis I har bestemt Jer for, at Jeres hund skal bevares i en urne, så kontakt os på tlf. 40903716 eller mail ck@jyskdyrekremering.dk. I er naturligvis også velkommen til at kontakte og for yderligere information omkring urnen, priser mm. Vi sørger for at hjælpe Jer med at give Jeres hund den bedst mulige afsked.

(+45) 40 90 37 16
ck@jyskdyrekremering.dk