Urner & erindringssmykker

Urner

Urnerne vi tilbyder, håndlaves på Pottemager-værkstedet i Hedensted, hvor familien Dissing forener kreativ inspiration med deres store faglige dygtighed, og levere noget af det allerbedste håndarbejde i pottemagerkunst.

Da vores urner er håndlavede, fås de i netop den størrelse, som passer til den mængde aske der bliver tilbage når Jeres familiedyr er kremeret.

Urnetyper fås i Rød rå (1), Hvid brændt (2), Rød brændt (3), Glaseret hvid (4), Glaseret sort (5), Glaseret blå (6), Glaseret rød (7), Glaseret blågrøn (8), Presset papir (9), Råhvid mat glaseret med gyldne poter (10) og Sort mat glaseret med gyldne poter (11).

Ønskes der skrift på urnen, kan det også laves.
Der skrives på urnerne med skriften Monotype Corsiva. Skriften kan laves i hvid, sort og guld (ønskes der guld skrift er der en merpris).
Der kan skrives max. 18 tegn, derefter en merpris pr. tegn. Det er ikke muligt at få skrift på blågrøn urne.

OBS!
Rød rå urne (1) er kun egnet til nedsætning i jorden. Brændte urner (2-3) egnes til nedsætning eller til at have stående i hjemmet. Glaserede urne (4-8) egnes til at have stående i hjemmet. Urne i presset papir (9) og de mat glaserede urner (10-11) egnes til nedsætning og til at have stående i hjemmet.

Biourner

Vores biourner er lavet af pap. Velegnet til nedgravning
eller hvis asken ønskes strøet ud.

Erindringssmykker

Få lavet et erindringssmykke i glas med aske fra dit kæledyr. Når dit kæledyr er kremeret tages lidt aske fra til et smykke. Asken sendes til Søglas v. Connie Sørensen som bearbejder asken ind i en glasperle. Der er mange muligheder for udformingen af smykket.

Se mere på

GLASSMYKKER.DK