Kremering af familiens hund - Den sidste rejse 

Når ens familiehund skal på sin sidste rejse, er det en svær tid. Hos Jysk dyrekremering forstår vi hvor svært det er, at sige det sidste farvel til et kært medlem af familien. Vi tilbyder kremering af hund, hvor I har mulighed for at få familiehunden tilbage i en flot urne.

Vi tilbyder kremering af hund, kat eller andre kæledyr og kører i hele landet, så uanset om i bor i Aarhus, Odense, Esbjerg eller København kan vi hjælpe Jer med at sige ordentlig farvel.

En værdig afsked

Er i tvivl om hvad I skal gøre, når Jeres familiehund dør? Jysk dyrekremering kan hjælpe Jer, så i får taget den bedst mulige afsked. Kontakt os i dag på tlf. 40903716. Jeres behov kommer i første række i den svære tid. 

Enkelt- eller fælles kremering af familiens hund

Ved en fælles kremering af Jeres hund, foregår kremeringen sammen med andre familiedyr.

Ved en enkeltkremering bliver Jeres familiehund kremeret alene, og det er muligt at få asken i tilbage en flot urne. Urnen kan i have stående i hjemmet som et mindre om alle de gode stunder I har haft sammen. I kan også vælge at sprede asken på et sted, som har betydet meget for Jer og Jeres familiehund. 

Hvis i ikke ønsker at få asken udleveret, sørger vi for at bortskaffe den på en respektabel måde.

Pris på kremering af hund 

Prisen for kremering af hund afhænger af størrelsen på Jeres familiehund. Hvis I ønsker at vi skal hjælpe jer med, at sende jeres gode ven på den sidste rejse, så kontakt os på tlf. 40903716 eller send os en mail på ck@jyskdyrekremering.dk

Hos os har vi fokus på, at hjælpe Jer og familiehunden godt videre.